Inlinestur

på 19 km åkte jag igår... underbart härligt!



Födelsedagspresent


Fin väska jag fick av Vanessa och Greg och nagellacket är sådana man klistrar på som jag fick av Nancy tidigare och de är en favorit, så smidigt!


Beautiful day

Nätterna börjar sakta men säkert bli lite svalare och det känns riktigt friskt på morgonen efter en natt på max 18 grader. Snart räcker inte shorts och t-shirt under morgonpassen men jag tycker det är helt underbart när luften är sval och frisk. Precis hemkommen efter en fika med Martina och Nicole (som ska föda om ca 3 veckor!). Nu är ska jag iväg och köra ett boxpass.



Gallery of Modern Art


Har alltid lite roliga utställningar och annat skoj att testa på.
Jag och Nancy var där och kikade häromdagen och här är min konst.


Lite födelsedagsfirande..

på Max Brenner´s så klart!! Chokladmuuuummmms! Efter en tuff jobbvecka med tidiga morgnar och för lite sömn är det skönt med helg och återhämtning. Idag har vi bara slappat och haft det skönt, Oskar kom hem från Nya Zeeland sent igår kväll efter att ha varit där en natt med jobbet.


Efter vi fyllt oss med choklad promenerade vi runt South Banks nattmarknad.


Födelsedagsbarn!

Tack för gratulationer!!!! Jag är nu 27 år fyllda! Min dag var grå och ingen solsken alls men jag är bara glad att det inte regnade under mina pass. På onsdagsmornar är jag tränarassisten åt en annan tränare för att det är en stor grupp så 2 tränare behövs och efter passet sjöng alla för mig, ca 30 pers=) Sen lagade Oskar frukost åt mig och skämde bort mig med 3 presenter!! En solkrämstub att ha på jobbväskan så jag inte bränner mig, ett par hörlurar för löpning och en kroppssammansättningsvåg! Jag blev väldigt överraskad över alla 3=) Vågen är superbra att ha med kunder och imon börjar jag träna en ny kvinna så då ska den invigas=). Våra biljetter hem är nu bokade så vi åker härifrån 22 April och landar i Frankfurt 23 där Oskar jobbar några dagar och jag tar mig hemåt och sedan lämnar vi sverige 8 April, mellanlandar i Singapore och stannar där ett par nätter för att göra hemresan behagligare. Så skriv ner datumen i era kalendrar så ses vi på hemmaplan!=)


Baby shower

Ja i söndags var det dags för ännu en baby shower. Nicole är tillsammans med Divid som är italienare men uppvuxen här, hela den intalienska släkten var dock på baby showern så det var mycket prat och otroligt god mat i mängder!


Iphone

Nu har jag äntligen en iphone också så testar att blogga från den! Vi är just hemkomna från foxy bean, cafet där Nancy jobbar. Det är irländska traditionsdagen st patricks dag vilket tydligen är stort här. Många går runt i gröna kläder och annan utstyrsel. Efter stängning av cafet var det fest för alla intresserade (ägaren är irländare) så det var mkt folk som kom och det bjöds på både dryck och mat, riktigt trevligt.


Favoritgruppen=)


Min PT-grupp på 5 kollegor som utmanar varandra varje vecka och kämpar på, här har tjejerna införskaffat svettband och lyckats få grabbarna att bära dem också. Så min torsdagskväll avslutas alltid bra med det här gänget! Pigga och glada som de är på fotot är de före passet börjat, efteråt ser de lite annorlunda ut=)


Ännu ett filmklipp

På vägen till Nationalparken körde vi förbi den här fina utsikten som tydligen är en populär plats för Skärmflygare, såg så härligt ut att vi stanna och titta en stund. 


Litet filmklipp från Lamington National Park


2 år i Australien!!

Firades med Nancy på Max Brenner´s!

Regnskogspromenad

Gårdagen spenderade vi i ett underbart område ca 1,5 timma från Brisbane. Lamington National Park heter området och det finns hur många promenadstigar, vattenfall, utsiktsplatser mm som helst. Luften är så himla skön inne i regnskogen och en hel del djur stötte vi också på.. Som tur var, var det äckligaste djuret (pytonormen nedan) dött!! Men jag kan ju säga att jag vände 180 grader och skuttade iväg på millisekunden då jag insåg vad som låg bredvid min fot! Han såg ut att ligga i en vilandes position men reagerade inte eller rörde sig alls när vi kom gåendes så vi insåg att han var död och först då vågade vi försiktigt ta oss förbi.


8-veckors kurserna avslutade!

Den här veckan har jag avslutat mina 8-veckorskurser som har varit sponsrade av kommunen så gratis för deltagarna. Målet var att kunna fortsätta med passen genom Fitness4U och att deltagarna då betalar för sig. Två av passen kommer fortsätta vilket känns jättekul! I en av grupperna är nästan alla deltagare mellan 50-60 år och de har utvecklats jättemycket. Deras midje- och höftmått har minskat, en dam med 9 cm sammanlagt, de har blivit väldigt mycket starkare och uthålligare, vi gjorde några tester första gången och gjorde om dem idag igen och resultaten var superbra. Många fördubblade sina tider och resultat vilket är superkul! Roligt att se hur glada de blev av att se resultat så svart på vitt och veta att de inte går upp tidigt i onödan=)

Utvärderingssvaren är så roliga att läsa och vad det värmer med komplimanger, gör att självsäkerheten som tränare ökar (vilket mer än gärna mottages). Här kan ni se några av svaren!

- Has the challenge lead to any changes in regards to your health?

“Made a habit of exercise+increased wellbeing after session”,
“More aware of strength exercises”,
“I have tried to up my other exercise+ watch my food”,
“In conjunction with 2 other sessions I feel more fit and have a lot more energy”,
“Yes feel better”,
“Conscious of staying healthy”,
“Added to overall exercise program, pushed me to change what I was doing”,
“Excellent in encouraging further types of exercise and using various muscle groups.”
”Yes dedicated more time to regular exercise”,
"Feel fitter and stronger."
“I feel fitter have lost 1 cm around my waist and have more energy during the day”
"It certainly challenged me at my age at 57 and certainly helped in regaining a positive attitude to health and exercise"


- Comments on the sessions and the trainer?

"Sessions interesting, different each week, trainer good."
"I like the variety and being outdoors even in the rain was actually fun!"
"Great fun, continually changing routines. Always supportive, helpful and encouraging trainer."
"Trainer good at pushing the group to do their best."
"Very good trainer, helpful expertise in exercise."
“Sessions well planned+well run. Kristin was so terrific, pushed enough but did not so much that you didn´t want to come back”,
"Kristin great +friendly trainer”,
“Great trainer (Kristin) and exercises suited to my standard of fitness level”,
“Good pace- would have liked more specific and motivating comments”,
“Loved our trainer Kristin+workouts good”,
”Good variety, never the same. Kristin very encouraging”,”
Trainer kind but firm, very happy”.
“Sessions were very varied and interesting and the trainer was very good at explaining all”
“Sessions were adaptable to meet your ability + fitness. Kristin, the instructor was firm but kind!”
“Well organised. Kristin is great at giving instruction +motivation”


En tur hem?!=)

Oskar fick för ett tag sedan besked om att han ska på en konferans i Tyskland i slutet av april, vilket självklart innebär att vi vill passa på att ta oss hem till Svea i samma veva!!! Vi har båda begärt om ledighet och hoppas på att komma hem i slutet av april så förbered er på det!=) Det är ju bara ca 6 veckor kvar men inga biljetter är bokade, Oskar pratade med sin chef häromdan och han sa bara att det är ju gott om tid kvar..! För en organiserad svenne som gillar framförhållning är det inte gott om tid men men vi får vänta och se helt enkelt. Det är ju inte 100% säkert förrän biljetterna är bokade känner jag men med största sannolikhet kommer vi hem snaaart!!=)=)=) Det har gått ett år sen sist så är på tiden nu!!


Min gosing Tissen!


Regn och sol

Igår regnade det hela dagen och det har kommit en hel del regn på sistone runtom landet så många platser är översvämmade, här har vi inte fått så mycket som tur är. Igår hade jag två pass där ingen kom pga regnet, vilket är förståeligt fast det duggade bara under ena passet. Tråkigt att åka till en park för att sen bara åka hem igen. Men det är ju nackdelen med att jobba utomhus och vädret går inte att styra. Jag tyckte vädret var perfekt för en joggingtur, så tog mig runt på en 15 km lång runda med Filip och Fredrik´s radioprogram i lurarna. En härlig tur=) Idag är det sol så slapp vara ensam på passen. Nedan är ett kort på en kyrka i stan som jag cyklade förbi häromdagen.


Babyshower

Gårdagen spenderade jag på en boxledarkurs för personliga tränare, det var väldigt intressant, kul och även jobbigt! Lärde mig lite nytt som jag kan använda i mina pass. Idag har Oskar spelat golf, han var väldigt nöjd med sin dagsform så det hade gått bra. När vi åkte imorse regnade det så vi tänkte inte på solkräm. Efter 15 min var himlen blå och det resulterade i att Oskar kom hem med ett väldigt rött ansikte så dum turist retade kollegorna honom för..=) Jag var på babyshower, vi hade ett bord bokat på ett café ute vid havet. Det var en överraskning för Jen som nytt fött tvillingar och hon blev verkligen överraskad! Det var jättetrevligt och efteråt åkte vi till sjukhuset där tvillingarna fortf är då de föddes 8 v för tidigt. Där fick vi oss en snabb titt på de söta underverken. Pojke Sam och flicka Emme.


Jen närmst till höger


Martina bakom sin söta present


Hela gänget


3 pass, 3 dopp, 33 grader

Höstens första dag är här men inte har det svalnat av än! Idag är det 33 grader, varmt men ändå skönt. Har haft ett morgonpass, dopp i poolen efter det, ett lunchpass boxning vilket var svettigt så självklart dopp i poolen efter det och ett eftermiddagspass med dopp i poolen efter. Underbara pool!! Den har en skön temp och är inte fisljummen som de ibland kan vara när solen ligger på mkt. Ännu en vecka som går i full fart med pass hit och dit här och var=) På lördag ska jag gå en boxkurs för att förbättra mina teknikkunskaper så jag lär ut rätt till deltagarna. På söndag ska jag på baby shower för en kompis och sitter just och funderar när jag ska hinna köpa present och vad jag ska köpa... hmmm. Oskar åker på dagstur till Adelaide imorgon och i helgen har han en golftävling med jobbet.

Härliga svalkande pool, vad jag gillar dig!


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0