Last day of Winter

Idag är det sista dagen i Augusti och därmed sista dagen av vintern och det pratas det glatt om på nyheterna! Själv tycker jag vintern är underbar och härligare än heta sommaren men visst ska det bli gott med varma sommarkvällar.En otroligt härlig vinterbild!

Koala på äventyr

http://www.youtube.com/watch?v=ojYGjAbaHRE&feature=youtu.be

Mitt kontor:)

Här sitter jag och knåpar med email och planering av pass, kan inte klaga! Vinterns sista dagar är här och därmed blir det mer fart på folket. Under vintern sitter folk hellre inne och myser i soffan än är ute och tränar för att det är för "mörkt och kallt". Första gångerna jag hörde det kunde jag knappt hålla mig för skratt, det är ju alldeles perfekt att träna utomhus innan sommarens hetta kommer! Denna vecka börjar jag iaf 2 nya pensionärspass samt ett tufft Bootcamp. Ska bli kul:)


32 dagar utan regn

Sol sol sol härliga vinter! Som sagt över en månad sedan det regnade överhuvudtaget så börjar kanske bli dags för en skur. Underbart är vädret i varje fall och en härlig inlinestur är avverkad!


Kvällsklättring

Oskar klättrade på Klippan nere vid floden ikväll och jag kom förbi efter mitt pass och kikade på dem och den fina utsikten:)


Ännu en promenad

Promenad uppför mt cootha till utkiksplatsen över stan med Aimee och några av hennes kompisar, varav en visade sig vara norska. En härlig promenad med fantastisk utsikt som belöning. Ni som varit här känner garanterat igen utkiksplatsen:)


Promenad


Tjejparty

After Work med härligt sällskap, fin utsikt och grym musik att dansa till, en kanonkväll och det bästa med after work är att man börjar tidigt så redan 22.30 var jag hemma igen, perfekt!:)


Köksdate

Idag har Aimee o jag testat lite enkla och mumsiga recept, vi lagade sushi, superjuice, världens godaste chokladkulor med jordnötssmör i och en nyttig variant av kladdkaka. MUMS:)


Helgdag

Idag är det helgdag och jag är lite småsjuk, skulle egentligen ha spelat fotbollsturnering men fick skippa det och vila istället. Oskar jobbar eftersom det är en röd dag för bara Brisbane så jobbar några stycken av dem för att ta hand om kunderna. Så nu sitter jag nere vid vattnet och njuter av det fina vädret.


Sötisar


Gott


Aussie


Ki & Hannadag!

Efter ett morgon PT-pass så drog jag ner till Hanna på guldkusten för en mysdag. Har blivit att vi träffats alltför sällan sedan hon flyttade ner förra året så idag var det dags! Det blev en underbar långpromenad på stranden med lunchstopp, mys! På eftermiddagen åkte jag sedan hem för ännu ett PT-pass. Grym dag!!


Uppstylad Ki=)

Det här blev bilden jag valde efter dagen jag blev sminkad och fotad, av ca 100 bilder fick jag välja ut en.
Hade gärna köpt några stycken men priserna var hutlösa!



Mullumbimby Retreat

Helgen spenderade vi på ett hälsoretreat där syftet var att rena kropp och själ, en annorlunda och intressant upplevelse! Några kompisar hade köpt samma paket som oss och var där några veckor tidigare så vi visste vad vi hade att vänta. Vi kom dit med öppet sinne och fick en trevlig helg. Huvudsyftet var att låta matspjälkning och tarmar vila och renas så vi drack endast juicer och soppa under två dagar. Bara det i sig var ju en annorlunda utmaning! Sista kvällen var det väldigt nära att vi gav vika och stoppa i oss något men vi disciplinerade oss och stod ut. Huden blev skrubbad och len som babyhud, vi fick ligga i en syremaskin som gav alla våra celler en nytändning, basta och det blev även lite yoga. Villan vi bodde i hade tre rum och de andra som var där, var där i 6 dagar.. Vi nöjde oss med våra två nätter=)
 
När vi på söndagen var färdiga (och utsvutna hehe) så åkte vi till Byron Bay som endast låg 20 min från Mullumbimby där vi hade spenderat helgen. Lite svaga som vi var efter att endast druckit så köpte vi med oss lite smått ätbart innan vi promenerade upp till den populära utsikten vid fyren. Det var ännu en perfekt dag vädermässigt och valsäsongen är i full fart så vi såg både delfiner och valar!
En kajakare hade turen att få besök av både delfin och val, mäktigt!
Underbara delfiner=)
 

Byron Bay


Härliga vinter!


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0