Currumbin- Gold Coast

En natt spenderades i det här fantastiska huset med den absolut bästa utsikten! Så otroligt vacker vy, som vi självklart inte kunde få nog av. Efter en underbar minisemester på 4 nätter iväg är vi nu tillbaka i stan igen då jag jobbar måndag tisdag. 



Vi fick besök av en vilsen ödla:) 

Skogscamping!







Beach time!






Juldagen!




Fruktjulgranen är Oskars och mitt mästerverk! :) 

GOD JUL!!

Julaftonsmorgon började tidigt för mig då jag hade två jobbpass, efter det svalkade vi oss vid poolen ett tag (33 grader ute), vi var och klättrade och lunchade på vårt favoritställe. Kvällen spenderas delvis hos grannen (som är en av mina kunder)+ framför Skype med familjerna så klart! Imorgon bär det av mot guldkusten! 




Liten julgåva till mina kunder


Självklart hemmagjord och fylld med nyttigheter!:) 

Fler bilder från julbelysningsgatan!

 

Julsånger

Konsert med julsånger på utomhusscenen stod på schemat ikväll. Det blixtrade och dundrade men blev bara en liten regnskur av det som tur var. Fin uppvisning och fina sånger! 




Bröllop bokat!

Nu har vi äntligen bokat bröllop och bestämt oss för att åka iväg till Thailand ned närmsta familjen och ha det gott ihop. I oktober 2014 blir det av!! Ön heter Koh Yao www.theparadisekohyao.com ifall ni vill kika på stället:) 

Promenad till utsiktsplats och lilla jag i snökula..






Julkänsla..?

Igår var det dags för den årliga julbelysningsturen och det var lika tjusigt i år igen! Det är helt otroligt hur mycket energi, tid och pengar dessa människor måste lägga på detta, men kul för oss andra är det! Lampor i mängder, musik, tomtar och även snömaskin:) 






Fina frangipani




Äntligen fin julbelysning igen:)




En blomma till mig..




Vanessas 30-årsfest

I fredags provade vi på acroyoga för andra gången och det var lika roligt igen. Så många konstiga/svåra/lätta positionsvarianter! Igår hade Greg ordnat en överraskningsfest för Vanessa som just fyllt 30, han hade hyrt en partybåt som körde oss på floden. Riktigt roligt och extra rolig underhållning från dem eftersom de båda blev ganska fulla.. Idag har vi varit på långpromenad och fick då syn på några fina julblommor. 







Brisbane

Göteborg

RSS 2.0