Lazy Sunday arvo


Händelselös vecka


Middagsbjudning

Tacopaj var en uppskattad rätt som vi bjöd Greg och Vanessa på middag. Ett glas rött till det och fredagskvällen var räddad:)


Stora tjejen

Karah har blivit en stor flicka nu men blir gosigare för var dag som går. Hon sköter sig jättebra hemma, den enda svårigheten vi jobbar med är hennes toalettbeteende. Eftersom hon kommer att jobba för en blind människa kan hon inte toalettera hur som helst och det har hon inte riktigt hajat än.


Australian football league

Igår tog chefen med mig på en AFL match mellan Brisbane och Melbourne, det var vi och 18 000 andra som följde den jämna matchen för att se Brisbane laget Lions vinna! Pappa tittar på lejonen i speedway och jag tittar på lejonen i australiensisk fotboll:)


Hemresa bokad!!!!

Den 21 september flyger vi till Helsingfors och jag flyger vidare till sverige medan Oskar åker till Åbo för att jobba innan även han flyger över till Svea. Vi ser fram emot en härlig höst med mycket familjetid!!:) Sedan flyger vi tillbaka igen den 12 oktober. Busan får stanna här!:)


Varma vinterdagar


Fina


8 rosor, en för varje år❤

1 Juli är en speciell dag för oss då vi idag varit tillsammans i 8 år och förlovade i 2. Underbara år och vi ser fram emot många fler :)


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0