Carly's möhippa

Igår kväll var carlys möhippa och det var en rolig kväll, första möhippan jag varit på och det var hela paketet med lekar och även en strippshow. Det roligaste var ändå UV lamporna och hur vi alla lyste upp lägenheten:) En rolig kväll men blev inte sent för mig då första kunden var inbokad 5.30. Bröllopet är imorgon och vi ska göra en helgutflykt av det hela. Vi har hyrt en stuga som vi delar med vanessa, greg, Nancy och felipe. De två sistnämnda ska inte med på bröllopet så de kommer umgås med Karah och sedan på söndag hittar vi alla på nåt skoj!


Ny säng


Händelserik helg

I fredags sa jag hej då till Aimee som åkte till Sydamerika på en 4 månaders semester och på kvällen var jag på avskeds afterwork med Nancy och hennes kollegor. Nancys visum går snart ut och hon är tyvärr tvungen att lämna landet efter 5 år här:(

I lördags träffades vi för frukost och på kvällen var Oskar på svensexa och jag gick på teater med Vanessa. Nästa helg ska vi på bröllop för Chris och Carly och jag ska på hennes möhippa på torsdag.

Idag har vi fått besök av Hanna och Reid så det blev en supermysig dag:)


Shoppingassistent


Mer från klättringen

Högt däruppe är jag..!
Klättringskarriär om inte blindhund blir av..?

Klättringsutflykt

Idag har vi varit iväg på en ordentlig utflykt norrut. En heldag av härlig klättring, jättekul! Högsta klättringen var ca 35meter så det pirrade lite i magen:)


14 grader..!

Nu börjar vintern närma sig med stormsteg och underbart är det! Luften är så härlig och det är skönt att få använda långbyxor och tröja:) Hemma är det motsatt och jag antar att ni är glada över att sakta men säkert minska plaggen:)


May. 13, 2013

Karah har tuggat sönder otaliga leksaker, vissa håller veckor, andra endast minuter.. så tänderna är det inget fel på! Trött och gosig efter lek blir hon också:)


Trevlig helg


Baka liten kaka

Igår hade jag en produktiv dag mellan mina pass, mumsigt blev det:)


Söndagen

Startade 7.30 för min del, jag och karah gick ut till gården och jag simmade medan hon hejade på:)

Sen lagade jag frukost och då vaknade Oskar till:) Promenad och lydnadsövningar med karah och sen lite slapp vid floden. Efter lunch åkte vi till kangaroo point där vi klättrade och efter det mötte vi upp Greg, Vanessa, Nancy och felipe för grillning. Maten stod på bordet när vi kom så det var perfekt timing!

Dagen avslutades med film i soffan, härlig söndag!!


Besök


Out and about


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0