Vattenskidor!

Igår trotsade vi regnet och åkte till en vattenskidpark och vi hade tur för regnet slutade. Man kunde prova vattenskidor, knäbräda och wakeboard och sen åkte man efter en lift som på skidor ungefär, runt i en sjö. Mycket svårare än vi trott men det gick bättre och bättre så det blev roligare efter ett tag. Första gångerna stupade vi rakt ner i vattnet. Det gick bäst för Oskar (surprise surprise) så han tog sig runt några varv. Svårast var att hålla sig kvar i kurvorna. Idag har den blåa himlen kommit tillbaka så nu får vi hoppas det torkar upp lite runtom stan!


Gröna fingrar?

Förra helgen köpte vi frön och krukor och fixade till ute på terassen. Vi planterade chilli, ruccolasallad, spenat, lebanesisk gurka och morötter. Redan efter några dagar började grejer hända och grönska visa sig! Får se om det håller sig, de har i varje fall ordentligt med vatten så mycket som det regnat denna veckan. Jag är just nu hemkommen från en joggingrunda med en kompis, vi tog oss runt en runda på nästan 15 km (!) i regnet och det kom en hel del kan jag säga.. Men det var härligt! 


Australia Day


Lånade bilder på nationaldagsfirandet, översta bilden är på Australiensarnas favoritkaka Lamington

Det var alltså helgdag igår och det firades med en härlig barbeque hos Helen, Oskar var tyvärr tvungen att jobba och likaså gravida Nicoles partner David. Från vänster är Martina och Nathan, till höger är Grant, Helen och Nicole i 30e veckan. Regnet har lugnat sig sista dagarna men i eftermiddag säger prognosen storm..


Regn regn regn!

Jisses vad det regnat senaste dagarna! Bara regnat i 2 dgr men vilka mängder! Helt otroligt, vägar är översvämmade och många avstängda. Galet hur det kan gå så fort! Bilderna är från en nyhetstidning.

Som ni kan förstå är det inte så populärt med utonhuspass i detta väder men i morse hade jag ändå tre tappra som kom till passet! som tur är finns det en liten yta under tak vi kan använda oss av.


Första PT-kunder till mitt företag!

När jag började jobba som PT startade jag ett eget företag och började sedan konsultjobba för Fitness 4 U. Chefen på Fitness 4 U ger mig pass, kunder och utrustning (kan inte bli bättre!) Jag ville inte bli egen företagare och behöva göra allt jagande, pappersjobb och marknadsförande själv så detta är perfekt. Däremot får jag inte alltid tillräckligt med pass, därför är jag fortfaranade kvar på fritidset ett par skift i veckan. Eftersom vi har ett gym i byggnaden har jag satt upp visitkort där och i förra veckan hörde ett par av sig, vi träffades och denna veckan har jag börjat träna dem här i gymmet! Så de är de första jag tränar via mitt företag och inte Fitness 4 U. Känns väldigt bra och som ett stort steg framåt!


Vår lilla bil full med utrustning, måste lägga till att det brukar vara mer organiserat=)

Bild från lör morgon, nu däremot öser regnet ner.


Japanese BBQ


Middag i lördags kväll med mat i massor! Man får massa olika kött som man sedan grillar själv, efter en stund var hela bordet fullt med mat!


Busy week

Den här veckan är det fullt ös och jätteroligt! Jag har ca 15 pass denna veckan + skift på fritidset. I morse hade jag det andra passet av ett av 8-veckors viktminskningssutmaningarna och efter det ett pass spökboll med barn, himla kul! Det är alltid jobbigt en stund innan då jag är lite nervös över att prata inför grupp och om planeringen kommer hålla. När det väl börjat är det fullt ös och all fokus på deltagarna, härligt att se dem kämpa och klara mer än de tror. I veckan började en 70-årig dam på en av passen, vilket gör det svårare i planeringen, man vill ju att alla ska få ut så mycket som möjligt. Det går bara göra så gott man kan och jag är nöjd efter att ha klarat så mycket jag gjort än så länge=) Imorgon är det fredag, jag har 2 morgonpass och sen ett långpass på fritidset (sommarlovets sista dag) mellan 11-6. Sedan blir det en lugn och skön helg!


Bilder från julbesöket


Bild på kusinerna


Uppställning

Juldagfest


Hundar på flak

är väldigt vanligt att se här!


Även hundar som är halvvägs ut genom rutan, den här vovven har dock alla tassar på insidan


Kvällspromenad på stranden


Promenad med Hanna och Reid förra helgen


Träningspass i 37 grader!

Jaa så varmt var det igår!! Svettigt värre! Jag hade 3 pass igår i hettan, så det var mycket vatten och försöka hålla oss i skuggan som gällde. Den här veckan har jag startat 3 nya 8-veckors viktminskningsutmaningar och på passet idag kom 19 st!! Jisses det var fullt ös, hade inte förväntat mig så många då de på veckans tidigare pass endast kommit ca 7 st, så lite småstressad blev jag! Nästan hela passet gick åt att fylla i papper, mäta och göra tester. Varierade åldrar från 20 år till 60 +, vilket var roligt. Nu under sommarlovet har jag även ett barnpass om dagen, känns som vi mest leker hela passet så det är kul. Runt 6 barn som brukar komma så det är en perfekt siffra, 19 ungar hade jag inte pallat!=) Imorgon har jag sovmorgon, första passet börjar 9 ist för 5.30!=)


Härliga havsbilder


Vilken underbar helg!

Åh vilken underbart underbar helg vi hade! Bland det bästa med att bo här är närheten till allt möjligt, det finns så många dagsutflykter att göra och så mycket fint att se. Åker man 1-2 timmar åt vilket håll som helst så bjuds det på något olikt ett annat håll. Den här helgen blev det Currumbin som ligger ca 1.5 timma från Brisbane, där hade vi en spa-dag inbokad (Oskars julklapp från mig). Där hade vi fri tillgång till varm och kall bubbelpool, bastu, vanlig pool, tennisbana, spelrum och en hot stone massage inbokad (som var otroligt skön). Det ingick även fin lunch och det bjöds på fin utsikt över dalen stället låg i. Efter det åkte vi till Hanna som bor på guldkusten och stannade hos dem över natten. Tidigt på söndagsmorgonen begav vi oss ner till Byron Bay där jag hade en ridtur inbokad (julklapp till mig själv=). Tyvärr var det mest nybörjare med så var inte så underbart som det hade kunnat vara, men väldigt kul ändå! Oskar som är allergisk mot hästar köpte sig en tidning och åkte och la sig i en park under tiden. Efter det åkte vi direkt till stranden och badade. När vi sedan kom hem på kvällen hade Vanessa och Greg kommit hem från sin 6 veckors semester i Sydamerika så då åkte vi och hälsade på dem också, toppenhelg med andra ord!!


Första gången vi var på parmassage och fick ligga bredvid varandra, även om vi inte märkte nåt av det då vi njöt för fullt i vårt helavslappnade tillstånd=)

Fölunge från juldagen!

Min lilla arabpålle!


Het vecka

Den här veckan ska det bli ordentlig sommar här! Jag som tycker det varit såå skönt med en lite "svalare" sommartemperatur men har anat att det skulle vara tillfälligt. Idag var det uppe på 36 grader och tror det ska bli upp mot 40 grader i veckan...Ibland hade det alltså varit skönare att jobba inomhus i AC istället för ute i parker, fast inte lika kul så klart! Vi är enormt tacksamma för vår härliga pool under heta dagar som dessa!


Citronernas framfart


Sakta men säkert växer de och har börjat ljusna i färgen. Vi trodde att det skulle bli skördning till Malin och Marcus besökte oss i slutet av November men vi får allt vänta lite till. Allt som allt är det upp emot 20 citroner på vårt lilla träd!


Back to reality

Då var ledigheten slut för den här gången, otroligt härligt har det varit! För mig är den bara halvt slut då det mesta kör igång ordentligt först nästa vecka med många nya pass. Oskar är tillbaka på heltid men de flesta är lediga denna veckan också så det blir lugnt på kontoret. Vi avslutade ledigheten nere på guldkusten hos Hanna och Reid.


Megaburgare som var supergoda!

Vilken hunk!

Utsikt från Burleigh Heads


6 månader som förlovade♥

Detta firade vi med en lugn dag hemma, en inlinestur och sedan middag på vår indiska favoritrestaurang! 


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0