På svensk mark!!

Äntligen har jag nu landat på Arlanda! Oskar steg av i Helsingfors och kommer till Sthlm på torsdag. Flygresan gick smidigt, så smidigt det nu kan gå på en sådan otroligt lång resa. Vi hade 7 timmar i Hongkong så passade på att åka in till stan och kika några timmar, det var ett svettigt avbrott dock då det var 35 grader med hög luftfuktighet. I Sthlm välkomnades jag av 10 friska grader och en mulen himmel:) Nu bär det av till Jakob och Hanna!:) 




Imorgon bär det av!!

Vi är nästan färdigpackade och redo för morgondagens långresa, har just haft Felipe och Andrea över på middag. Nu ska vi njuta av att få sova liggandes i säng, i förberedelse av det som komma skall! 


2 dagar till avfärd!




Överraskningsfest och utklädsel

I lördags var vi bjudna på Adrians överrasknings 30-årsfest. Man skulle komma utklädd till sin favoritkaraktär/film. Vi är lite lata när det gäller att engagera oss i utklädnad så vi bestämde oss för att göra det enkelt. Boxhandskar har jag ju massor så Oskar blev Sylvester Stallone i Rocky och jag Hilary Swank i Million Dollar Baby. Födelsedagsbarnet och hans fru var Alladin och Jasmine. En trevlig kväll! 





Brisbane Festival




Igår sov Karah över på kenneln så medan vi hade barnvakt passade vi på att gå på en fantastisk show vi blivit rekommenderade. Likaså är det under festivalen en vatten/ljus show varje kväll vid floden och den var imponerande den med! 
 
Bara en vecka kvar till hemresa!!!

Strandskoj

 

Underbar helg på solskenskusten!

Efter en helg vid vackra solskenskusten har vi laddat batterierna för de två veckor som är kvar innan hemfärd! Jisses vad härligt det var..tror bilderna talar för sig själva.. =)

Första bilden vi har på alla tre och tjusig blev den=)
Karah älskar att leka i vattnet
Kustpromenad till Noosa
 
Framme på Noosa Main Beach
 

Morgonpass

Varje onsdagsmorgon kl 5.30 tränar jag Bernard i parken närmast stan. Nu går vi mot ljusare tider så mestadels av passet är inte i mörker längre:) Bernard har ett hus på solskenskusten som vi ska få låna i helgen, ska bli himla härligt med en utflykt! Sedan är det bara två veckor kvar till hemfärd! :):)


"Vintern" är över!


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0