Älskade Tissen ♥ Juni 1994- Juni 2012 ♥


Underbar ridtur!!!!!

Åh vilken härlig söndag jag hade!! Jag och Aimee hade bokat in en ridtur i skogen och ack så härligt det var! När vi kom dit så visade det sig att en familj var inbokade samtidigt och de var nybörjare så det kändes lite tråkigt. Men som tur var, var ledaren jättebra och lät oss rida sist och stanna kvar innan vi red uppför backar och annat så vi kunde galoppera ikapp de andra. Det kändes ju då som att jag och Aimee var ute på egen tur. Vi red i fina grönområden, uppför berg och min häst var jättego och tyckte det var lika kul som jag att galoppera, så det kunde inte varit bättre!!!!!!!=)=)
 

Uppdatering citronträd

Alla citroner är uppätna och nu är trädet i full blomning och nästa omgång på väg!!

Härliga vinter

Ännu en underbar vinterdag! Idag har jag tränat boxning med två pensionärer och jisses vad kul de tyckte det var att få slåss lite:) Nu är denna arbetsveckan slut och jag tar helg:) Önskar er en härlig midsommar!!


Barfotaskor

Mitt senaste köp: ett par Barfotaskor som förhoppningsvis ska bygga upp muskler och senor i mina fötter och knän! De väger ingenting och är supersköna att ha på sig så om inte annat kan de bli mina innetofflor:)


Svensk film

Medans vi hade storbildsskärmen passade vi på att titta på Hamilton med Mikael Persbrandt som ni kanske kan se på bilden.


Fotbolls EM

Imorse ringde klockan halv fem för att vi skulle se Sverige spela. Oskar har lånat en projektor från jobbet så vi hade storbild. Mike vår granne från England kom över o tittade med oss, så grabbarna turades om att heja och förbanna sina lag. Tråkigt att det slutade som d gjorde!


Yoga!!

Den här veckan har jag varit på fyra yogapass och förra veckan var jag på tre! Jag provar på lite olika studios och olika instruktörer, så har ännu inte ett fast ställe jag går till även om det ofta blir ett av dem så har det denna veckan varit 4 olika studios. Så härligt det känns i kropp och knopp efter ett pass, kroppen blir verkligen lösgjord och när man håller på lite mer än ett pass i veckan som jag gjort tidigare så märker man framstegen på ett helt annat sätt.Helt underbart och beroendeframkallande=) Härligt härligt, mer yoga åt folket!=)


Vill klara en full brygga så övade lite hemma innan=)


Sminkkurs

Igår kväll var jag på en två timmars sminkkurs med Aimee som också jobbar som personlig tränare. Jag sminkar mig inte så ofta och Aimee är likadan så det var intressant med en liten kurs. Make up artisten gick igenom steg för steg på en tjej, hur man lägger på sitt smink o vi fick alla sminka oss själva under tiden. Allt från foundation, mineral puder, cleanser till ögonbryn, ögon o läppar.. Ja allt! Intressant o definitivt lärorikt. Efteråt ville de självklart att vi skulle köpa produkter men jag vet med mig att grejerna bara står o samlar damm i badrumsskåpet så köpte bara en liten grej. Ikväll är det dags för ännu ett provpass av flygande yoga!:)


Oskar passade på att ta ett foto när jag för en gångs skull har smink på mig=)


Äntligen stänkskärmar!

Idag gick jag till en cykelverkstad och fick stänkskärmar påsatta på cykeln, så nu blir det trevligare att cykla i regn!


Silent disco

Långhelg här till firandet av drottning Elizabeths 60-årsjubileum. Har varit halvtaskigt väder hela helgen och vi har inte gjort många knop. Oskar var och hyrde kayak och fiskade i lördags så då var han iväg hela dan. Annars har ju fotbolls EM börjat så blir mest matchtittande. De sänder inga matcher på tvn här så han har fixat nåt online för att kunna se. Jag har varit på yoga och igår kväll ute med tjejerna. Vi hamnade på en klubb där de hade ett Utetält med "tyst disko", där man fick ett par hörlurar o så fanns d två olika typer av musik att välja mellan. Väldigt roligt att se alla dansa till olika musik o tog man av hörlurarna så var det ju tyst! Volym bestämde man också själv. En annorlunda o rolig kväll!


Underbar fredag!

Har varit fullt ös med pass måndag till tors så idag är det lugnt på passfronten, blir bara ett eftermiddagsskift på fritidset här strax. I morse var jag på yoga (vanliga varianten på marken), efter det hade jag en härlig massage inbokad och efter jobbet på fritids blir det grillning med vänner. Vi fick även reda på våra resultat från engelskaprovet vi gjorde för vår visumansökan och vi klarade det galant båda två!! Vilken dag=)


Besök av pippifågel på citronträdet


Aerial yoga

Igår testade jag och Oskar på en väldigt annorlunda form av yoga:

Den här yogastudion ligger i kvarteter bredvid så vi var ju bara tvugna att prova på! Det var minst sagt intressant, eftersom det var första gången var det ganska lugnt pass men vi gjorde posen på bilden och det ska tydligen vara väldigt fördelaktigt med allt blod som rinner ner i huvudet i en sån här position. Likaså är det en mycket bra rehabiliteringsform då det är skonsamt för leder. Vi ska testa några gånger till för att få en ordentligt inblick i träningsformen.


Heja Sverige på Nationaldagen!

Hoppas ni har en fin ledig dag därhemma!


Tränarprofil i junis Fitness4U nyhetsbrev

"This month's trainer is Kristin. Born in Sweden, Kistin has  travelled extensively around the world seeking adventure with her partner Oskar, before arriving in Brisbane in 2010. According to Kristin Brisbane  certainly was a change and they have learned and experienced heaps since their arrival.

Kristin has a bachelor in Sport Science from the University of Gothenburg and has always had an interest in exercise. She also holds a Diploma/Certification in Relaxing Massage Therapy. Growing up in a Swedish town she always rode her bike to school, despite rain or freezing winter days with roads covered with ice.

Kristin has participated in many different sports with most of her time and effort put into tennis, trail running and horse riding. This led to her being in the top 10 in her district in tennis. Her love of running in the forest, has been curtailed since moving to Brisbane because there isn't much forest in close proximity to her and also because of "all the not so lovely and very dangerous animals" Australia is famous for.

A few years ago Kristin completed a half marathon and really enjoyed it but injured her knee so she hasn't  done it again. Her biggest physical challenge to date has been walking the 43km long trail up to Machu Picchu in Peru; a tough trek (especially as she got sick along the way) but "it was definitely worth it"! At the moment her exercise routine is varied with group training sessions, boxing, running, yoga, soccer, rollerblading, swimming, hiking and so on. Kristin really enjoys the beautiful weather Brisbane offers and the endless possibilities for outdoor training."

 


Söndagsstädning

Idag har vi haft en riktig fixardag, vi har handlat, städat och organiserat en massa i lghten så nu är det ordning och reda här!


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0