Gott Nytt År!!

För oss blev det en annorlunda nyårsfest med Rubiks kub tema hemma hos Vanessa och Greg. Alla skulle klä sig i rubiks kubs 6 olika färger och sedan under kvällen skulle man byta till sig kläder så man slutade i en enhetlig färg, jag, Oskar och Greg lyckades bäst=) En lyckad avslutning på året!


Äventyr


Julhälsning från goa familjen=)


Vandringar

Senaste dagarna har det blivit två långa fina bergsbestigningar med fina utsikter, underbart!


Vackert


God fortsättning

Vi har det bara fint här i tasmanien, så otroligt vackert! Idag har vi promenerat i en nationalpark och längs kusten, underbara vyer! Vädret är skönt, ca 10 grader under natten och 20 dagstid. Uppfriskande luft i jämförelse till Brisbane! Blev en grillning till julmiddag med diverse vi kunde få tag i:)


God Jul!!!


Jul!


Sjukstuga för andra halvan

Nu har stackars Oskar fått samma skit som jag hade. Fördelen är att vi båda blev sjuka innan vi ska iväg på lite semester. På julaftons morgon flyger vi ner till tasmanien som ligger söder om Australien. Det blir ju inte så mycket julkänsla i hettan och familj har vi ingen här så vi passar på att fira jul lite annorlunda:)


Lokalkändis!

Förra veckan blev jag fotad med en klient, av Brisbanes motsvarande Metro tidning. De gjorde en artikel om utomhusträning och att använda redskapen som finns runtom stan. Idag var artikeln med i tidningen så här kommer en bild:)


Julmiddag


Today is a good day!


Slappa i sackosäck


Sjukstuga

Jaha då var jag inne på tredje dagen av hög feber.. Har sovit nästan konstant i tre dagar, så idag tog jag mig till doktorn för en undersökning men det gav inte så jättemycket. Förmodligen någon typ av virus/influensa som jag bara kan vänta ut.. Men lite tips fick jag allt förutom vila och vatten, rekommendera han mig att avstå från fett och protein och istället äta ris, bröd, sylt, kakor, sportdryck.. hmm bara nyttiga grejer helt enkelt=) Oskar har klarat sig än så länge men doktorn sa att det förmodligen inte skulle dröja länge innan han blir smittad... får hålla tummarna att han slipper!

Godaste melonen!!!

 

Limousinlyx!!

Wow vilken upplevelse!! Vilken kväll!! Det var verkligen supehäftigt att åka runt i en limousin genom stan! 



38.5 grader blev det..

i tisdags och tillräckligt varmt var det! Puh som tur var hade jag inget lunchpass, det hade jag idag däremot men då var det bara 31 grader...galet! Vi har verkligen acklimatiserats för jag kommer ihåg hur tufft jag tyckte det var med värmen första året, medans det inte är alls farligt längre. Förra helgen hade vi julfest med Oskars jobb och den här helgen ska vi lyxa till det med en limousintur, vi är ett tiotal som har hyrt en limo en timma och ska bli omkringkörda i stan.. det är en födelsedagspresent till Vanessa. I parken bredvid oss är det gratisyoga varje dag hela December och det känns superlyxigt, hade jag kunnat hade jag gått varje dag men satsar på 2-3 ggr i veckan. Har redan lyckats få med mig Oskar 2ggr och vi tycker båda det gör gott i kroppen. 
 
Hoppas ni har det fint i snön!=)

Greg´s 30-års överraskningsfest!

Temat var Havana, vita kläder, hatt etc och Greg´s fru Vanessa planerade alltihop och överraskad blev han!! Festen var sista helgen innan mamma och pappa åkte hem så de fick vara med på lite fest de med!
Greg och Oskar lika glada över Whiskeyflaskan vi gav honom=)

Hett!!!!!!!!!!!!!


Tisdag blir galet varm....!!!!!!!! 
 
 
 

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0