Utomhusbio

Ikväll blev det filmen Iron Lady med champagne och filt uppe på en takterass, mysigt!


Lång(sam) cykeltur

Idag har vi varit iväg i nästan 6 timmar på cykeltur och på den tiden avverkat ca 3 mil. Under den tiden har vi dock mestadels inte varit på cyklarna. Vi har hälsat på 2 par på olika sidor stan, slappat i en park, käkat en köttig lunch och sakta rullat längs floden.. En underbart avkopplande dag!


Busy fredag

Vissa dagar är väldigt lugna men idag var inte en sådan dag. Klockan ringde 4.45 i morse och då bar det iväg hem till ett par för att träna dem. Efter det hem till frukost med Oskar innan han sticker till jobbet. Sedan väntade ett pass med en man i byggnaden (nära o bra). Sedan matshopping, ett pensionärspass med bara en dam som dök upp. Solen hettade som en sommardag men hon kämpade på bra. Därefter härlig fika med kompis Aimee. Hem en snabbis och sedan iväg till fritids för ett några timmars jobb. Därefter direkt till stan o möta upp Oskar, Martina och Nathan för ett yoga pass med vegetarisk middag inkluderat. Därefter stupa i säng..:) Vilken dag!!!


Framsteg!


Övning ger färdighet, det underlättade en hel del när jag fick lite tekniktips.
Är dock inte i närheten av raka armar (än)=)

Sol hos oss och sol hos er!


Grattis mamsen:)


Hos Hanna o Reid


Cirque du soleil

Igår var vi på den fantastiska cirque du soleil showen! Svårt att förklara handling, men huvudgrejen var att imitera insekter och mycket akrobatik, fart och underhållning på det! Imponerande styrka, flexibilitet och kroppskontroll hos deltagarna, helt otroliga grejer som ni kan se på bilder nedan. 
 



Modell för en dag

Blev sminkad, stylad och sedan fotograferad häromdagen, jätterolig grej och fin blev jag=) Ska få se bilderna nästa vecka, tyvärr är de svinigt dyra så får se om jag köper några eller ej..

Utedag


Gigantiska Australien

Det här landet är galet stort!

Egenlagad sushi

Premiärlagade sushi och det gick riktigt bra, blev himla gott!

 


Sliter i köket


Härlig simtur

27 grader i poolen och ca 17 grader i luften, en simtur medan solen går ner.. Underbara lyx! Ibland blir det lite morgonsimning när det är under 10 grader i luften och då är det som godast att vara i en uppvärmd pool. Den här veckan har varit riktigt kall med 5 grader endast under mina morgonpass så då är det mössa o vantar som gäller! Sedan går det upp till 20 fina grader under dagen. Kan inte säga annat än att vi njuter av vintern:)


Och några till

Här kommer några fler bilder från vår helg. Great Ocean Road är en 243 km lång kustväg utanför Melbourne som är känd för sina spektakulära vyer och framförallt de 12 apostlarna som inte längre är 12 för blir med tiden färre och färre. Vi flög till Melbourne fredag fm och landade 2 timmar senare, hyrde bil från flygplatsen och körde direkt till Great Ocean Road och eftersom det var lågsäsong så var det inte mycket bilar och turister vilket var skönt. Det dåliga vädret hjälpte nog till lite också, men under första dagen så tittade tom solen fram lite korta stunder så vi kan inte klaga. Supermysig helg md superfina vyer!
Vår hyrbil
Tur att vi packade med mössor för det var lite kyligt! 5-10grader o regnigt
I det här Bed&Breakfast stället bodde vi en natt, ett gammalt par som ägde och gården låg ca 2km från vägen mitt ute i skogen. Vi fick frukost serverad och åt tillsammans med paret, väldigt trevligt.


Great Ocean Road

 

Great Ocean Road


7 år ♥

Myshelg vid Great Ocean Road utanför Melbourne i helgen för att fira 7 år tillsammans varav 1 år som förlovade!

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0