Leksaksförstöraren:)


Woohhoo 180 meter linbana!


Klättringsutflykt


Fin solnedgång


Fågelkärlek?


Naturhelg

Hemma efter en härlig helg i skogen! I lördags promenerade vi 25km, en lång och platt vandring i varierande skog så det gick smidigt för oss alla. Vädret har varit en uppfriskande 10-12 grader. Vi har hälsat på katter, hundar, fåglar, kängurus och även alpacas. Idag har vi åkt en 180 m lång "flying fox", som en linbana utsatt i skogen. Vi lunchade på en vingård och har helt enkelt haft en kanonhelg=)

  
 

Weekend away!

Idag åker vi till regnskogen med Vanessa och Greg och stannar hela helgen, ska bli så härligt! Karah får bo hos en av hundtränarna så hon får det bra hon också. Ser fram emot underbar natur, vackra vyer och härliga promenader!


Långhelg

Igår var vi lediga pga Queen Elizabeths födelsedag. Det var en riktigt grå dag med en hel del regn. Vi åkte till ett shoppingcenter och kikade, klättrade och sedan var vi på akupunktur. Självklart var karah med oss, dock inte på inomhusklättringen.

Idag var det vardag igen, klockan ringde 4.40am och dagens första pass hölls 5.30am i en halvmörk park då solen inte går upp förrän efter 6 på vintern. Mitt andra pass är hemma hos ett indiskt par där jag tränar frun och efter passet står det alltid ett glas färskpressad juice och väntar, lyx! Dagens tredje pass är ett mamma barn pass som det alltid är full fart på. Nu är jag hemma och slappar innan det är dags för dagens fjärde och sista pass som är med grannen i vår byggnad, smidigt:)


Nancy's sista dag...:(

Idag lämnar Nancy Australien pga dumma visumregler:( Vi hade en avskedsfest igår och idag blev det lunch ihop innan hon åkte. Väldigt tråkigt för allas del men speciellt för Nancy som vill stanna här och inte åka hem. Men regler är regler och som hon själv säger: if its meant to be, it's meant to be! Så vem vet hon kanske hittar en väg tillbaka..:)


Dubbelgos


SSSSSSSnake!!!!!!!!

I söndags på vår skogspromenad träffade vi på den här 3 m långa pytonormen.... Äcklig men iaf inte giftig!!

Helgens utflykt


Bröllopsskoj


Carly´s and Chris´ bröllop

Lördagens bröllop var fantastiskt vackert! En mulen dag men regnet höll sig borta och även om det ser grått ut så var bröllopet väldigt färgrannt!! Brudtärnorna, buketterna, bordsuppsättningen och bröllopstårtan bestod av härliga pastellfärger. Vi var ca 120 gäster så det var ett relativt stort bröllp. Ceremonin, hela området var jättefint och talen som hölls var helt otroliga, hela dagen var fantastisk och vi är glada att vi fick äran att ta del av det hela. 



 

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0