Framme i Kathmandu!

Allt har gått fint och vi anlände igår vid lunchtid efter en natt i Bangkok. Vilken stad vi hamnat i!! Organiserat kaos beskriver det bra! Gatorna går kors och tvärs, är supersmala och delas av alla färdmedel. Avgaser och smuts i mängder så många använder skydd över mun och näsa.

Vi bor bra, hotellet ligger i Thamel som är kathmandus turistområde. Det är rent och fräscht vilket uppskattas! Vi har överraskande nog internet men strömmen däremot, den går med jämna mellanrum så vi är strömlösa mesta tiden!

Har inte tagit några bilder med mobilen här, men lägger upp ett på rummet i Bangkok där toaletten var sådär privat.. Och även ett foto på en gullig minibanan!


Ready to go!


Imorgon bär det av!

Karah är avlämnad och tomt är det här hemma! Hon kände på sig att något var på gång för hon har bevakat varje steg jag gjort idag. Vi packar för fullt och tror att det viktigaste är med:) Flyget går vid lunchtid imorgon, vi landar i Bangkok och stannar där en natt innan det bär vidare till Nepal. Vi landar i Kathmandu runt lunchtid på söndag och sedan har vi några dagar att strosa runt innan yoga och vandringsturen börjar den 21a (på min födelsedag:) Spännande!!


God morgon Brisbane


Tröttis

Igår hade vi träning med karah och hon ligger bra till i sin utveckling, det enda vi behöver jobba på är att gå på toalett innan/efter utflykt och inte under. Idag har vi varit i shoppingcenter och gjort oss lite bekanta med rulltrappor och efter det ett snabbesök hos Martina och lilla bebis. Karah skötte sig utmärkt och resten av dagen kommer hon nog vila.


Gullunge


Härlig jobbvecka

Den här veckan har varit väldigt bra på jobbfronten, jag har haft 16 pass och även om regnet oftast är en nackdel för mig så har det haft sina fördelar. I och med att det är färre deltagare på passen i dåligt väder så får man bättre kontakt med de som kommer.
 
Lite hjärtvärmande händelser:
 
- Jag fick en liten present bara så där, varav en fin bäckpenna 
 
- En 70-årig dam provade på boxing för första gången i sitt liv och hade jätteroligt
 
- Jag avslutade en 8-veckors kurs och fick jättebra feedback och kommentarer om livstilsändringar som gjorts och hur "skönt" de tyckt det varit med träningsvärk.
 
- En dam berättade hur stark hon har känt sig i överkroppen sedan hon vi började träna, muskler som gömts sig i flera år börjar sakta dyka upp
 
- En annan dam suckar och klagar över hur jobbiga alla övningar är för att efter passet nöjt tacka så jättejätte mycket. Så roligt att se skillnaden i hennes sinne och energi från när vi börjar passen till att de är slut. 
 
- En kille berättade att hans triathlon race går så mycket bättre efter den mer allsidiga träningen han får från våra pass.
 
- Veckans sista pass körde jag boxning med en man och det var inte mycket som funkade med koordination och minne hos någon av oss så det blev många skratt, perfekt sätt att avsluta jobbveckan på!=)
 
 

Spontan konsert med Ronan Keating!

Igår bestämde vi oss under dagen för att gå och lyssna på Ronan Keating som spelade på Riverstage, utomhusscen i Botaniska Trädgården. Jag har velat gå på konsert där sedan vi flyttade hit så igår blev det äntligen av! Det regnade på vägen dit så vi hade förberett oss med regnkläder med som tur var höll det uppe under hela konserten. Vi kände inte igen några av hans nya låtar men gamla godingar som "when you say nothing at all" , " life is a rollercoaster" och "if tomorrow never comes" kunde vi allt sjunga med!


Regn=hemlängtan?

Vädret är galet här, nu har det varit mulet och regnat från och till i en månad..! Allt oväntat regn och gråa himmel har på något konstigt sätt gjort att vi båda fått hemlängtan.. Låter väldigt knasigt men antar att det känns som vädret hemma. Vädret är ju oftast underbart här men visst saknar vi ändå årstiderna.

Nästa helg bär det av mot svalare breddgrader då vi ska iväg på vandring i Nepal och där möta upp brorsan och Hanna, det ser vi verkligen fram emot!! Karah får åka och bo med ett av sina syskon medan vi är borta så kommer inte gå någon nöd på henne:)


Ny flicka till världen

Våra kompisar Martina och Nathan fick sin lilla flicka häromdan så idag var vi och välkomnade henne:) Liten söt tjej med namnet Amira. Karah fick inte följa med då sjukhus är ett av de få ställen vi inte jan ta med henne. Innan dess hade vi med henne på frukost ute och även veckohandling. Igår var jag och Oskar iväg hela dagen på hälsoseminarie så karah fick vara med hundvakten Nancy och skötte sig självklart galant:)


Fredagsmys


Brisbane

Göteborg

RSS 2.0