Pass på citybeachen

Igår hade jag ett annorlunda pass som var väldigt roligt, tränade två killar på stranden som ligger i stan. Blev sugen på att delta! Blir ju aningen tuffare i sand och vi var de enda där förvånansvärt nog. Dock började vi 6 på morgonen så några timmar senare är stranden ganska full! Den här veckan har varit mulen och lite svalare vilket har varit skönt!


Kommentarer
Postat av: Annika

Får du bra feedback efter dina pass med olika klienter? Hur annonserar du dig? Roligt verkar det med så olika människotyper iaf :)

2013-01-24 @ 22:33:48
Postat av: Ki

Hej Annika oj vad kul och förvånande med några frågor=) Jag har eget "företag" men konsultjobbar åt en tränare som har haft igång sitt förertag i 10 år i brisbane och han har 7 andra tränare som jobbar för honom. Fördelen med det är att jag inte behöver annonsera eller ragga kunder för han ger mig kunder och pass. Det är verkligen varierande då vi även håller i pass åt kommunen för "vem" som helst, det varierar mellan pensionärspass, mamma barn pass, endast barnpass mm.. verkligen skoj och mycket variation! Det är lite snålt med feedback men jag har fått både positiv och även lite negativ, men tror de flesta är väldigt snälla då det oftast är positivt!=)

2013-01-25 @ 13:26:29
Postat av: Annika

Jo, blir ju lite nyfiken på om de biffiga killarna tycker du ger dem en match eller om det känns "för lätt" ;) Måste vara en utmaning för dig att hitta rätt nivå på olika klientel hela tiden. Säger de inget spontant efteråt till dig eller är det bara på utvärderingarna de vågar skriva nått?
Ser härligt ut iaf, önskar jag kunde vara med och prova ett pass :)

Svar: Jo det kan vara lite klurigt att hitta en bra nivå så alla deltagare i gruppen får ett tufft pass. Jodå även de stora grabbarna får slita, oftast är det faktiskt de som har det tuffast för de är vana och bara bygga muskler i gymmet och då blir det annorlunda träning för dem utomhus och med hela kroppen som redskap. Efter just detta strandpasset var de helt slut efteråt! Jodå det är allt en del som spontant säger vad de tycker efter passet och många berättar om hur mycket träningsvärk de hade efter förra passet osv=) Tyvärr är det ju lite långt för er att komma och hälsa på!
Ki & Oskar

2013-01-25 @ 22:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0