We´re back!

Igår kom vi tillbaka från en kanonvecka på Bali. Mestadels av tiden spenderade vi på lilla ön Gili meno som ligger utanför Lombok. Det var verkligen en liten ö, det tog ca 1,5 timma att promenera runt längs stranden, en båt avgick två gånger dagligen till Lombok och det fanns ca 5 simplare ställen att äta på. Vi spenderade dagarna på stranden, mestadels liggandes i skuggan med varsin bok och det blev även en del fantastisk snorkling, underbara koraller fiskar och gigantiska sköldpaddor! Perfekt avkoppling med andra ord!
Sista dagarna spenderade vi på fastlandet, en natt i Ubud som är Bali´s kulturmecka, sedan hyrde vi en taxikille nästan en heldag och besökte tempel, risfält, varma källor och ett kaffe/te/choklad/frukt plantage.

Kommentarer
Postat av: Hanna Isaksson

Låter som en riktigt härlig o slapp vecka! Vi fick nöja oss med inomhuspooler på vår spadag i söndags, inte fy skam det heller :) kram på er

2011-09-13 @ 19:58:46
Postat av: Margaretha och Göran

Bilderna talar sitt tydliga språk....

En "njutarvecka" som säkert gick alldeles för fort!

Kram M och G

2011-09-13 @ 21:36:47
Postat av: Annika

Najs! En annan får hålla till godo med Rhodos i en vecka........ Oh well, bättre än den förbannade STORM som härjar utanför dörren. Svedala i ett nötskal, man tackar!

2011-09-13 @ 22:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0