Dags att leta lägenhet på allvar!

Nu har vi fått reda på att ägaren till vår lägenhet kommer hem från Dubai i juni, så innan dess måste vi hitta en ny lght. Vårt kontrakt går ut i slutet av mars så vi har tänkt försöka hitta nåt till dess, men hittar vi inget får vi bo kvar till han kommer hem. Problemet här är att det bara är 2 veckors uppsägning, så de lägenheter som finns ute nu är antingen tillgängliga direkt eller om max två veckor. Vi är helt enkelt för tidigt ute konstigt nog! Men som tur är finns det ett annat sätt, när vi tittat på ett komplex eller byggnad som vi gillar så har de tagit våra uppgifter och datum så hör de av sig om det blir något ledigt som passar oss. Så nu har två st hört av sig på det sättet så en ska vi titta på imorgon och en nästa vecka. Det går ju bryta kontraktet vi har men det kostar så det vill man inte göra i första taget. Vi får se vad som händer, det löser sig alltid!

Ikväll ska jag äntligen hämta Oskar på flygplatsen!=) Imorgon ska vi fira en kompis födelsedag genom att spela Barefoot Bowls, det är liknande Boule fast här är det inte bara en pensionärssport hehe. Sen på söndag har jag en överraskning planerad för Oskar=) Hoppas ni får en härlig helg hemma (utan snöslask)!!


Mumsiga fruktdrinkar, som du kanske känner igen Lotta?=)


Kommentarer
Postat av: Birgitta & Sven Högberg

Hej!!

Hoppas ni lyckas med att ordna en ny lgh. och det gör ni säkert. Hur är det med jubilaren? Han börjar bli "lite" till åren nu men det bär han en viss pondus. Skämt åsido kommer det väl att bli kul att komma hem snart på visit och träffa gamla polare. Ha det forsatt gott.

Hälsningar från oss.

2011-02-11 @ 16:27:19
URL: http://koiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0