Inte långt kvar nu=)

Vädret har varit perfekt senaste dagarna men idag regnar det igen, hoppas det blir fint igen till mamma,pappa, jakob o hanna kommer! Bara några få dagar kvar nu!!=) Mamma frågade vad jag vill att hon tar med sig hemifrån och mitt svar var enkelt- lösgodis=) Hon ska även ta med en jacka jag saknat. Vi har gått igenom lite viktiga fraser och annat som är bra att tänka på under resan hit. Mamma och pappa flyger från Köpenhamn och landar här lunchtid på fredag. Jakob och hanna flyger från London och landar här lör kväll. Känns nästan overkligt!=)


Solnedgång från balkongen

Även ödlorna är tillbaka nu med värmen, så när man är ute och promenerar längs floden eller i parker stöter man på dem ofta. Igår såg jag mer än 10 st och nu är alla bebisarna ute och springer, de är väldigt rädda och väldigt snabba! Långt ifrån storleken av en fullvuxen ödla. Huvud till svans är bebisarna ca 15 cm, medan de vuxna är betydligt mer!

 


Kommentarer
Postat av: Anni

Vad härligt med besök hemifrån! Vi har träffat Marlena idag och pratade om dig så klart, du kommer ju alltid upp när vi träffas, givetvis att vi saknar dig!!! Fick höra att Hanna skulle hälsa på, avundsjuk blir man! Ha det så gott med familjen!!! Massa kramar

2010-10-20 @ 17:53:49
Postat av: Birgitta & Sven Högberg

Hej på ER!

Roligt att ni får ett kärt besök från hemorten. Vädret är nog inte värre än här hemma varannan dag regn o varannan snö inte kul alls. Tack för kortet från er det kom nu i veckan så det hade tagit god tid på sig. Ni får ha det så bra, snart kommer "mamma" Liselott och hälsar på, hon är nog lite nervös för resan.

Mamma & Pappa

2010-10-24 @ 10:40:22
URL: http://koiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0