Barbie inköpt!

Nu har vi en egen barbie på balkongen och riktigt fin är den som ni kan se=) Det blev premiärgrillning ikväll och den gungerade utmärkt. Här grillar de med gas och inte kol, grillarna är väldigt stora om man jämför med de flesta hemma och här äger nästan alla en grill. Villkoret för att man ska få ha grillen på balkongen är att den har ett lock.



Regnet fortsätter att ösa ner och det är väldigt ovanligt för den här tiden av året, det är nu på våren det brukar vara som finast! September och Oktober har inte varit så här blöta på väldigt väldigt länge tydligen. Det positiva är att att alla vattenförråd fylls på och det är ingen risk för torka som annars brukar vara problemet..

 


Kommentarer
Postat av: Hanna Isaksson

Oooohh vi vill inte ha något regn! Det får ni fixa tills vi kommer. Vi har värmt upp badkläderna och grundat solbrännan nu i Frankrike :D Har varit riktigt härligt faktiskt, legat vid poolen och glassar på dagarna och druckit massa champagne på kvällarna. Kunde inte varit bättre. Så vi ser fram emot strålande sol hos er nu!



Kramar



2010-10-11 @ 19:27:29
Postat av: Helén

Det där är ingen Barbie!! tro mig jag vet, kära ni det är en grill.

2010-10-21 @ 18:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0