Mamma och pappa på väg hem..

Jaha nu var det roliga över för den här gången! Lämnade av mamma och pappa på flygplatsen för några timmar sedan. Det är väldigt tomt i lägenheten nu=( Men ikväll kommer Jakob och Hanna tillbaka från barriärrevet där de varit några dagar, sedan åker de hem sent på söndag så familjebesöket är inte helt över än. Allting har verkligen varit helt underbart sista veckorna, den enda incident som hände var att mamma stukade foten i förrgår. Som tur var hände det nedanför lägenheten så det var nära hem. Hon kan stödja på det så det ska nog läka snart, vi har tagit det väldigt lugnt sista dagarna.

Okej nu fortsätter jag med bilder från lite dagsutflykter vi gjort. De flesta bilder tog vi faktiskt med mammas kamera och den är på väg hem till svea nu så jag får lägga upp de vi har på Oskars kamera, mer natur än välkända ansikten men fina är de!
Vi var i ett samhälle där kängururna hoppar runt på gatorna och bland husen,
då förstår man att man är i Australien!
Vattenfall i Mt Tamborine
Utsikt över hela Brisbane!
Lone Pine Koala Sanctuary
Aaaa så söta bebiskoalor som busade för fullt!
Här är kängururna lite mer lugna och tama så man kan klappa dem, det vågade vi inte riktigt när vi träffade på dem i det vilda. Om de ställer sig upp och börjar vifta med framfötterna vill man inte stå framför!

Kommentarer
Postat av: Anna Persson

Vad kul att se att ni haft det bra! Superfina bilder verkligen. Här i gbg är det snöoväder idag, inte alltför trevligt! Ha det fortsatt skönt i värmen ni =) Kramar/ Anna

2010-11-09 @ 12:11:35
Postat av: Malin

Underbara bilder=)!

2010-11-10 @ 14:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0