Camping med fotbollslaget

I helgen var vi som sagt och campade med fotbollslaget och hade en kanon helg. Vädret var mestadels mulet men vi slapp regn och många lyckades bränna sig även om solen knappt visade sig..=) Solen är väldigt stark med andra ord. Vi spelade fotboll i gräset och på stranden, vi spelade ultimate frisbee och 8 av oss bestämde oss för att åka sand boarding. Man hyr en bräda (ser ut som en snowboardbräda) så åker man nedför sanddynorna, väldigt kul men svårt! Är man van snowboardåkare är det inga problem, man kan även sitta och ligga på brädan. Det viktigaste är att hålla munnen stängd så ingen sand skvätter in..=) Kan ju säga att jag var ordentligt sandig efteråt men det var det värt!


Hela wombatsgänget + några respektive

Vårt område med ca 10 tält uppsatta.
Killarna leker med bollar non stop.. Det silvriga tältet är vårt!

Sandboarding! Ni ser hur lika brädorna är snowboardbrädan. 

Här kommer Ale åkandes och jag gör mig redo för att ta mig ner sittandes
Senare under kvällen gick vi ner till stranden och satte oss, mys! Två av killarna hade den briljanta idén att utmana varandra i att simma ut i havet och hämta en grej de kastade ut. Ingen bra idé alls för just runt Stradbroke Island är det känt för att vara populärt för hajar.. dumma pojkar som dagen efter självklart inte tyckte att idén var lika smart! Men som tur var klarade de sig bra!
Vackra färger i solnedgången

Kommentarer
Postat av: sarah

usch och fy för hajar!!! ser ut som att ni har haft en kanoncampingtur :) snart är det jul och jag har härt talas om att ni får lite besök, Kul! :) Kram på er

2010-11-25 @ 09:48:07
URL: http://skristiansen.blogg.se/
Postat av: jerd.palmqvist



Roligt att vi får se hur trevligt och spännande ni har det på utflyckterna i Australien.Vilken vacker bild på solnedgången ...här är allt vitt o vackert, imorgon är det första Advent- julskyltning.



Kramar Jerd Roland



Tisse

2010-11-27 @ 15:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0