Vi fick lägenheten!!=)

Imorse fick vi goda nyheter då vi fick reda på att vi fick lägenheten vi ansökte igår!! Så snabbt! Hyresvärden sa att det tar två dagar innan ansökan går igenom, men icke för oss =) Mindre än 24 h! Härligt härligt!! Det känns jättebra att ha hittat ett hem. Vi har skrivit på kontrakt för sex månader och när vi skrev kontraktet fick vi se lghten igen, eftersom vi såg så många igår blandade vi ihop dem lite och kom inte riktigt ordentligt ihåg hur den såg ut. Den var lika mysig som när vi såg den första gången =) Det är en stor lgh på 76 kvadratmeter och med en stor balkong på 27. Den ligger på sjunde våningen, med pool och gym i komplexet =) Oskar har mindre än 1 km till jobbet och det tar kanske 15 min att gå till stan och nära till parker. Den är fullt möblerad så det enda vi behöver skaffa är egentligen handdukar och lakan. Hyresvärden är jättetrevlig så det känns bra att kunna ringa henne när som. Det kan inte bli bättre!! =) Vi är jätteglada över att vi fick den!! 

Vi får tillgång till den 28 Mars, alltså nästa söndag. Så efter det har vi en adress om någon är sugen på att skicka något *blink. Familj och vänner är alltså efter den 28 Mars hjärtligt välkomna att komma på besök..!! =)

För att fira att vi inte längre är hemlösa gick vi ner till stan och shoppade lite. Shoppingen är bra och billig! Jag köpte ett par sandaler, en kjol, leggings och en top för 40 ausd, vilket är ca 260 kr, riktigt nice! Oskar hittade en del han också. Nu blir det en vinflaska på balkongen.. underbart =)

Har förresten glömt att skriva att min mobil inte alls fungerar här. Internet är tyvärr inte särskilt bra just nu så det är svårt att ladda upp bilder och med skype =( Kommer förmodligen dröja en månad innan internet är ordentlig installerat i vår nya lya. Mejlen kommer jag iaf alltid åt!

Kommentarer
Postat av: jerd.palmqvist

Vilken högvinst!! Massor av Grattis till lägenheten.Vi hörs. Kramar från Jerd Roland Tisse

2010-03-17 @ 18:45:31
Postat av: Sandra

Vad kul, GRATTIS! Ni lever verkligen i en ny värld nu ;-). Hoppas vinet smakar... Kramar

2010-03-18 @ 06:49:32
Postat av: Malin Petersson

GRATTIS!!! Så roligt att ni fått tag i en lägenhet=)! Massa kramar!

2010-03-18 @ 20:24:49
Postat av: Anni

Grattis! Låter som en riktigt nice lgh, ni har verkligen tur! Synd bara att ni är så långt borta annars hade vi kommit och hälsat på er. Men sen får ni lägga ut massa bilder när internet funkar. Här har det nu börjat regna och det glädjer mig faktiskt eftersom vi vill ha bort snön. Imorgon är det barndop, då får vi hoppas att Alvin sköter sig i kyrkan...

Ha det gott!!! Massa kramar från oss

2010-03-19 @ 13:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0