Inflytt imorgon

Vi åkte aldrig till Australia Zoo i torsdags utan det blev Lone Pine Koala Sanctuary istället, ett mindre zoo som ligger närmare stan. Där fanns förutom en massa koalor, kängurur, dingos, vombats, emus, och söta shetlandsponnier. Det roligaste var att gå fritt i en stor park bland en massa kängurur och wallabies, så vi gick runt och gosade med nästan alla =) På kvällen gick jag på ännu ett härligt yogapass nere vid floden, tyvärr var det det sista gratispasset härnere. 

Igår var vi på morgonfika med Annica, mycket trevligt. Jag skaffade även en mobil! Fick bli i Oskars namn eftersom han uppfyllde alla kriterier:) Känns skönt att ha en mobil och ett nummer att bli nådd på. På kvällen träffade jag Nicole, en av tjejerna från förra helgen, vi satt på en uteservering och drack vin. Hon är från Tyskland och har bott här i några år nu. Oskar hade två arbetskamrater över så de satt på rummets balkong och drack öl. När jag kom hem satte jag mig därute med dem och det är så underbart att kunna sitta ute hela kvällen utan tröja! En jätterolig kväll!!

Idag har vi bara slappat, första gången sen vi kom hit som vi har legat nere vid city beachen och solat (ni behöver inte oroa er, vi är väldigt försiktiga i solen:)). Det är mycket folk och mycket som händer vid South Bank området på helgerna. Det är marknader, underhållning och showande och så finns det många mysiga restauranger och serveringar med en så härlig stämning. Ikväll har vi badat en sista gång i utomhus bubbelpoolen, så härligt att samtidigt se stjärnhimlen och månen! Nu har vi tagit lite fina bilder men ni får tyvärr vänta lite på dem för internet är kasst och det kommer förmodligen ta ett tag innan vi får igång internet i vår lägenhet. Imorgon flyttar vi in, ska bli så skönt att få ette eget ställe och äntligen packa upp resväskorna!! =)

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åhh, va mysigt ni har det!! Är ganska avis på värmen och att kunna sitta ute sådär på kvällarna. Längtar till sommaren och hoppas att den blir riktigt härlig.

va skönt att ni får er lägenhet imorrn. Kan tänka mg att d ska bli härligt att äntligen få packa upp och känna att ni har en egen lägenhet och inte bo på hotell.

Här hemma flyter dagarna på...Dennie har åkt ut och jobbat igen och vi saknar honom redan...:) Hoppas veckorna går fort. annars har förberedelser för dopet börjat lite smått. Du fr kika in hemsidan så får du se bilder sen....

ska bli kul att se fler bilder sen från er! då känner man att man mera förstår vad du skriver om...:)



massa kramar!!!

2010-03-27 @ 20:08:33
URL: http://babykasper.blogg.se/
Postat av: Ki

Ja vi har det jätteskönt! Men än så länge har vi semester och vardagen har inte börjat men det ska bli jättespännande. Förstår att det är lite svårt att hänga med utan bilder, vi lovar att de kommer så fort internet klarar av det! Va roligt med dopförberedelser, jag har aldrig fått fått länken till er blogg men nu ser jag den här på sidan=) Lär besöka den! Kram på dig Johanna

2010-03-27 @ 22:59:02
Postat av: Birgitta & Sven Högberg

Hej på er från en något svalare kontinent. Vi ser många vårtecken och så har det blivit dags för sommartid så vi tröstar oss med det. Gott att ni fått installera er i lägenheten o fått ett eget krypin. Påskvädret skall bli soligt och vackert här hemma. Vi har nyss tagit en promenad i omgivningarna så lite kaffe ska sitta fint nu.

EN GLAD PÅSK önskar vi er och en fortsatt trevlig tillvaro.

Mormor & Morfar

2010-03-30 @ 16:15:27
URL: http://koiz.blogg.se/
Postat av: Rickard Lindén

Schysst me egen lägenhet nu :) Är det grädd färgat som gäller även där? =)

Känns som ni kommer att trivas bra där, får ta reda på hur ni har det in person i höst =)



Vad har ni för nummer där nere? Ni kan väl slå iväg ett mail/medelande på fb eller något med siffrorna, kan va bra att ha :)



Igår va jag och spelade fotboll på heden, har börjat spela med kärringön fc (div 7). Gissa vem som gick förbi, yes SIMBA!! :D Ser han ofta nu :P

Han hälsar på sitt sedvanliga sätt med ett bökigt huvud :)

2010-03-31 @ 14:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0