Mer sightseeing

 

Idag har vi åkt CityCat på floden för att få en uppfattning om staden och de olika områdena längs floden. Från den ena ändhållsplatsen till den andra är det ca 10 km, vi köpte en dagsbiljett för ca 35 kr och kunde då hoppa på och av som vi ville. Att åka på floden är väldigt smidigt och finare utsikt än buss.

Vi kikade främst runt bland de områdena som vi mest är intresserade av att bo. Vi kollade på utsidan och läget av några lägenheter vi sett finns tillgängliga. Vi ska börja gå på visningar på måndag, då någon på Oskars jobb ska hjälpa oss. Men för att veta ungefär vad vi letar efter och vilka områden vi gillar tänkte vi kolla runt lite. Nu har vi fått en känsla över vilka områden vi helst vill bo i, det finns många fina men det är ju mycket som ska stämma.

Vid ett lägenhetskomplex var det en visning så vi gick på den.. Vi visste inte om man var tvungen att ha föranmält sig men vi chansade när vi ändå var där (väldigt nyfikna=)). Dock var det två sovrum, två badrum och två balkonger.. med utsikt över floden, superfin!! Men lite väl stor och lyxig för oss haha =) Det var iaf kul att se insidan eftersom det finns en mindre till uthyrning. Mäklaren tog iaf Oskars mailadress så får se om det dyker upp nåt mail snart =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0