Lite sightseeing

Inatt sov vi ca 12 timmar och det var väldigt skönt! Till vår glädje ingår frukostbuffé i vårt boende och vilken frukost.. oh my god!! Färskpressade juicer, massa olika sjukt goda frukter, våfflor, allt det vanliga och mer MUMS=) Efter det promenerade vi in till stan (tog ca 10 min), kikade runt lite, köpte varsitt par joggingskor på rea, adapter och lite annat. En grej som vi är lite osäkra på här är hälsningsfrasen, alla säger typ "hej hur är läget?" och vi vet inte riktigt hur eller om vi ska svara på det.. tror inte de förväntar sig ett svar men det märker vi snart =)

På eftermiddagen promenerade vi längs floden (i våra nya skor så klart), en underbar gångväg. Det vi har reagerat mest på här är hur rent det är överallt och hur förvånansvärt grönt och fint det är! I skymningen satt vi vid vattnet och njöt, Oskars kamera åkte fram lite då och då. Imorgon ska vi nog åka CityCat, en båt som går på floden och kolla in lite olika områden som vi kan tänka oss bo i. Bilder kommer en annan dag, internet är väldigt segt tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Annika

Menar ni Hi, how are you?

Vanligaste svaret är ju då Fine thanks, how are you?

Typical frase även i butikerna i USA!

2010-03-15 @ 07:53:38
Postat av: Ki

Ok! Anledningen till att vi blev tveksamma är att det inte bara är i affärer de säger det utan överallt. Som svenskar är vi lite ovana vid hur öppna och trevliga alla är, men vi gillar det! =)

2010-03-15 @ 11:50:52
URL: http://kioz.blogg.se/
Postat av: Rickard Lindén

Haha, ja svenskar är tråkiga :)

Var en del av vardagen i sydney, "hello mate, how are you?" Som Annika säger, Im fine, how about you.. De svarar och sen kör man på :P



Har försökt med busschaffisarna jag åker med att säga hej och tack och hej men de ser bara ut som fån haha..

2010-03-16 @ 23:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0