Girls night out!

Nu har vi lyckats få igång internet på rummet! Det underlättar en del =) Idag har vi varit i stan och kikat på lite mobiler, jag behöver en ny och ett australiensiskt nummer kan underlätta. Oskar har fått en jobbmobil och så fungerar hans svenska här också, så vi klarar oss fint än så länge. 

Innan vi flyttade hit tog jag via internet kontakt med två svenska tjejer som flyttat hit från Sverige, för att få lite "inside information" =) Annika sprang vi på i en park de första dagarna och hon håller på att flytta nu så vi kommer att bo nära varandra sen när vi flyttar in i vår lgh. I och med hennes flytt rensar hon ut och har därför en cykel som jag ska få låna! Kanon ju! Pauline bjöd med mig på en tjejkväll igår, vi var 8 tjejer alla från olika länder varav alla inte kände varandra. Det var verkligen jättekul! Vi åt tapas på en restaurang och sedan gick vi vidare till en väldigt påkostad och häftigt inrett bar, en kanonkväll!! Oskar passade på att gå på en killbio=) 

Jag har även hunnit med att testa på en gratis yoga nere vid floden, ca 40 pers i gräset vid skymning, det var väldigt härligt! Och idag har vi hittat en jacuzzi här på hotellet som vi testade på, riktigt skönt =)

Imorgon fyller jag 25 och vi har inte planerat något speciellt, jag är så nöjd över att vara här så det räcker och blir över! Men vi ska faktiskt på picknick med tjejerna från igår och även deras pojkvänner ska med, så det ska bli jätteskoj!!  

Eftersom vi lyckats få igång ett bra internet så kommer lite bilder snart!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Det låter som om ni har det helt underbart ju, och allt verkar ha löst sig så smidigt för er! Hoppas du får en jättebra födelsedag vännen! Stora kramar!

2010-03-20 @ 16:09:06
Postat av: Liselott

Grattis på födelsedagen Kristin!

Hoppas du får eller rättare sagt har haft, en bra dag.

2010-03-21 @ 10:11:41
Postat av: Birgitta & Sven Högberg

Hej på ER Kristin & Oskar

Jättekul att det har funkat så bra med bostad, kompisar o allt annat. Det verkar ju gå på räls.

Vi var hos Liselott i går och hjälpte henne med en taklampa och samtidigt kom Birgitta på att hon inte gratulerade Kristin när Oskar pratade med henne på telefon så vi reparerar det nu. Grattis, Grattis lite sent men ändå. Vi har inte tidigare kunnat läsa era inlägg fick adressen av Liselott så det ska bli kul och se vad som händer och sker.

Hälsningar o kramar

Birgitta & Sven

2010-03-21 @ 11:22:06
URL: http://koiz.blogg.se/
Postat av: Anna Bergenholtz

Hej!



Tack för all läsning. Roligt att följa er i Australien.



Hela familjen önskar dig GRATTIS på födelsedagen.



Ha de bra :)

2010-03-21 @ 11:24:53
Postat av: Anni

Grattis på födelsedagen!!!

Här har vi nu klarat av ett barndop och även ett bröllop...



Ha det gott och njut!!! Kramar

2010-03-21 @ 11:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0