City Botanic Gardens

Är en park med olika grönområden, bland annat ett mysigt regnskogsområde med många häftiga djurläten =) I parken träffade vi på en tjej som jag har haft mejlkontakt med, så roligt! Världen är bra liten ibland alltså! Vi strosade runt lite i stan idag också, känner att vi börjar få lite koll och vi kunde tom hjälpa en som frågade oss efter vägen (trots att vi fortfarande är turister=))

Idag har det kommit en del skurar, men det ger bara en skön avkylning. Vädret är verkligen jätteskönt, börjar gå mot höst nu men känns som sommarsverige =) Blev Avatar på bio innan, vi bor på samma gata som bion så det är nära och bra och även mycket billigare än hemma! Imorgon ska vi till Oskars jobb och träffa alla och sen börja leta lägenheter... så kul och spännande!!

Kommentarer
Postat av: Liselott

Låter som om ni har det riktigt bra. Känns bra för en mamma att veta.

2010-03-14 @ 17:13:56
Postat av: Sandra

Oj oj, vad spännande att titta på boende! Låter som om det finns lite att välja på ändå. Vi har fått sol här i Sverige och det börjar kännas som vår i luften. I två dagar har man kunnat gå ute och njuta.. Härligt! Ni kanske ska ta och komma hem igen då, nu när det ändå regnar haha ;-)

Ha det bra! Kramar

2010-03-14 @ 17:32:27
Postat av: Johanna

Va härligt att höra att ni har det så bra. Va spännande att börja leta lägenhet nu...Ni kommer säkert hitta nåt riktigt bra!!

Ser fram emot att fortsätta följa erar äventyr!

Massa kramar från Norrtälje!

2010-03-15 @ 09:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0