Äntligen framme!

Nu är vi äntligen framme i Brisbane efter vår långa resa hit. Den gick bra och vi hade turen att planen var halvfulla så vi kunde sträcka ut oss på fyra säten var, väldigt skönt! Vi kunde sova en del och allt gick väldigt smidigt.

Oskars chef hämtade oss på flygplatsen och vi spenderade halva dagen med honom, han körde runt oss på lite sightseeing och vi åt en härlig lunch ute vid havet. Vi träffade även två av Oskars arbetskamrater på fika och de är alla väldigt trevliga!

Vädret har börjat härligt, 25-30 grader och lite molnigt. Nu sitter vi på balkongen på lägenhetshotellet och surfar =) Vi känner oss något jetlaggade, vi sov ett par timmar på eftermiddagen för vi kunde inte hålla oss vakna men när kl ringde kände vi oss överkörda av tåget.. men vi gick en liten sväng för att kunna sova nu ikväll och på det sättet snabbt komma in i rytmen. Under resan hit blev vi helsnurriga av tidszoner och mat som serverades regelbundet så vi visste knappt vad som var dag och natt.. men nu är kl snart 20:30 här och vi kommer nog somna strax.
Det känns riktigt bra och vi tror vi kommer trivas kanon här!!

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad skönt att veta att ni kommit fram välbehållna!!! Måste nog erkänna att jag är lite avundsjuk. Nu får ni ta hand om varandra och ha det så jätte bra!

Massa kramar från oss som fortfarande har massa snö utanför fönstret:(

2010-03-12 @ 10:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0