6 dagar kvar i Sverige..!!

Nu är det mindre än en vecka kvar innan vi åker! Lägenheten är tömd så nu fokuserar vi på att packa ner det sista som ska sparas i lådor och köras antingen till Trollhättan eller Gislaved. Det går bra att sova på madrass, inte ha någon TV men det ekar ganska tomt här. Vi har införskaffat en bagagevåg så vi kan ha koll på att våra resväskor ligger på exakta kilot. Jag har börjat provpacka och det ska nog gå bra. Vi måste bara hitta varsin bag i passande storlek som handbagage.

Jag jobbade på en mässa för utlandsstudier förra veckan och där träffade jag två tjejer som pluggat just i Brisbane, varav den ena ska tillbaka i sommar. Man blir lite snurrig när man pratar om årstider i och med att det är tvärtom därnere, hon kommer iaf ner till den australiensiska vintern. Så vi bytte mejladress och ska hitta på något när hon kommer ner =) Känns roligt att ha lite olika kontakter därnere, även om vi inte känner någon. Om inte annat kommer vi säkert behöva lite hjälp och tips med hur saker och ting fungerar.

Den här sista veckan har vi (jag) laddat upp med allt gott som vi inte kommer ha tillgång till nere i Oz. Lösgodis, knäckebröd, grovt bröd, favorityoughurten och tom blodpudding, kaviar och falukorv bara för att = ) Jag har även passat på att njuta extra mycket av närheten till skogen och tystnaden där.

Planen för veckan är att vi imorgon åker hem till Gislaved för att lämna grejer och säga "bye for now" till mamsen, pappsen och Tissen.. På fredag blir det middag med tjejerna och Oskar ska träffa sina kompisar, sen städa städa städa på lördag och söndag åker vi upp till Trollhättan om allt rullat på bra.

På tisdag kväll flyger vi från landvetter först till Bryssel, därifrån till Abu Dhabi och sedan till Brisbane med ett stopp i Singapore för att fylla på bensin. Vi har en 30- timmars resa att se fram emot och landar torsdag 11 mars kl 09:00. Flygbolaget ska vara väldigt bra så det blir nog inga problem, vi har hört att deras piloter är de högst betalda så de borde innebära hög standard= )




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0