Sound and Laser show

Sound och laser showen i fredags var riktigt häftigt! Den var i en gränd, kändes ganska skumt först men det visade sig vara perfekt för showen. De hade en stark laserlampa och sprutade rök och av det bildades massa coola mönster som rördes i takt till ljud. Det är ganska svårt att förklara hur det var, har aldrig varit med om en liknande upplevelse. Vi glömde kameran så lånade en bild från internet istället.



Komedishowen igår var hur rolig som helst, Kitty Flanagan var verkligen duktig! Det var lätt att hänga med i snacket och hon drog simpla men väldigt roliga skämt och historier. Efter det blev det några glas vin och prat, en mycket trevlig kväll.

Vi har precis skaffat en cykel till också, det var en i huset som hade en som inte användes så nu har vi två! Vi ska iväg och spela lite fotboll i eftermiddag så blir förmodligen en premiärtur då. Sen inatt (tidigt imorrn bitti) spelar Australien mot Tyskland i fotbolls-VM så vi är ett gäng som ska se matchen i stan på storbildstv, kl 04:30.. Tur att alla är lediga på måndag!


Kommentarer
Postat av: Margaretha

Vilken "vinter" ni har! Vi har sommar men det känns som ??? Cyklade ialla fall till Solhemsg. på f.m. Vi fick inget regn på oss så regnbyxorna kunde ligga kvar i cykelkorgen. Inspekterade det fina bygget!

Njuter av berättelser och fantastiska bilder!

Lycka till på nyaste jobbet!

Margaretha

2010-06-13 @ 14:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0