Vinterfest

Igår var vi på vinterfest hos Martina och Nathan. De hade gjort deras baksida jättemysig med ljus och en brasa som hjälpte oss att hålla värmen, tillsammans med den goda hemgjorda glöggen. Vi åt grillat med lite av varje till, alla hade med sig något så det var som ett knytkalas. Det var bara 11 grader ute så det var skönt med brasa och varm glögg=) Som ni kan se hade de fyllt en uppblåsbar pool med is och varierande drycker!=)



När det gäller bilen vi tittade på så tyckte vi den var för fin- konstigt nog. Men vi kommer bara att använda den till utflykter på helgerna så det känns onödigt att en fin bil bara ska stå i garaget under veckorna. Så vi kikar vidare.. Oskar provkörde och det fungerade bra att göra allt omvänt, växla med vänster hand ibland åkte dock vindruttorkaren på istället för blinkers=) Inte så farligt, det viktigaste är att hålla bilen på rätt sida vägen!

Kommentarer
Postat av: sarah

woho grymt med kylning i poolen :D känner igen det där med blinkers och vindrutetorkaren, vi pratar och skrattar fortfarande om det :) hoppas ni mår bra! mm ska äta lite frödinge åt er.. kramar

2010-07-19 @ 15:47:30
URL: http://skristiansen.blogg.se/
Postat av: Rickard Lindén

Har du tappat från körningen av elvis Oskar? :)



Jag har btw köpt bil, en golf såklart haha!=)

Redan varit med den till åland så den klara testet. Har inte hunnit med följa bloggen, men nu är jag ikapp igen WOHO! Grymme ni har det, är avis! Fast det är inte helt fy skam här nu när det är varmt, bra att ha bil så man kommer ner till havet och bada varje kväll. 21grader i havet här cirkus.



Var som sagt till åland och fira midsommar och brorsans bröllop, va grymt bra 10dagar med blå klar himmel och mycket roligt. Jag var engelsk tostmaster och jag var kung! haha.



Har kommit tillbaka till gymmandet nu som dog ut efter att ni åkte, inte hälsat på kk på ett bra tag nu men kanske man sku göra det o kika. Både gymmar och simmar i bassäng nu, 5-6ggr i veckan ^^



Ha det bäst!

/Rickard



ps, keep up the good pictures!

2010-07-21 @ 12:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0