Dax att börja tömma lghten

Nu närmar sig flytten med stormsteg och sedan förra inlägget har vi jobbat, haft en grymt rolig avslutningsfest och jag har varit hemma i Gislaved ett par dagar. Igår började vi plocka isär möbler, rensa ut och packa ner grejer. På fredag ska det mesta i lägenheten köras till Oskars syster så nu är det hög tid att ta tag i det ordentligt. Vi kommer bli av med nästan allt, vilket känns skönt för då kan vi fokusera på det som är kvar och det blir lättare att packa. Antagligen kommer det bli stressigt sista veckan ändå så det underlättar att möblerna är borta. Det blir att vi kommer få sova på luftmadrass sista 10 dagarna, inte ha någon TV utan bara köksmöblerna, en fåtölj, datorbord och nån lampa kvar. Det kommer bli tomt, men lite obekvämlighet får man räkna med när man flyttar till andra sidan jorden! =)

Nu har vi fixat alla papper som är bra att ha med sig (de gillar papper i form av intyg och bevis att visa när man söker både jobb och lägenhet nere i Oz). Vi har även skaffat internationella körkort, som egentligen bara är en översättning av vårt svenska körkort. Det vi har kvar att göra pappersmässigt är att anmäla till skatteverket och folkbokföringen om flytten. Annars är det packningen vi funderar på (rättare sagt jag funderar på), hur 17 man ska få plats med sina grejer i en väska på max 20 kg..?? Oskar tror inte hans saker blir några problem, förhoppningsvis stämmer det så kan jag sno utrymme i hans väska= ) Jaja det löser sig!=)

Vi fick mejl förra veckan från företaget i Oz om att de hämtar oss på flygplatsen när vi kommer, ett fint lägenhetshotell är bokat de två första veckorna med härlig balkong, gym och pool=) Sedan ska de hjälpa oss att hitta en lägenhet!! Det blir bara bättre och bättre!=) Vi kan verkligen säga att vi får ett väldigt bra välkomnande!! Nu när vi börjar tömma lägenheten börjar allvaret och nervositeten krypa sig på.. men det känns såå spännande!!

Kramar 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0