Weekend på Nya Zeeland bokat!

YES vi ska tillbaka till underbara NZ! Oskar ska jobba i Auckland sista veckan i september och då åker jag dit också så passar vi på att ta en långhelg där. Oskar åker dit på tisdagen och jag flyger dit onsdag kväll och flyget hem går tidigt måndag morgon. Flyget tar mellan tre och fyra timmar så det är skönt att vi hinner vara där ett par dagar. Det känns konstigt att flyga så långt och inte ens vara borta en vecka. Det är ju som att flyga till södra Spanien eller nästan ända till Kanarieöarna hemifrån. Men man har fått en annan uppfattning om avstånd sen vi kom hit till megalandet=)

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad roligt! Jag hoppas på många bilder på bloggen så vi blekfisar i norr kan ha något att längta till nu när det blir allt mörkare! :)

2010-08-24 @ 07:50:13
Postat av: Malin

Gud vad kul gumman=)!

2010-08-24 @ 11:28:17
Postat av: Birgitta & Sven Högberg

Vad vi avundas er! Vilka upplevelser ni får vara med om det måste vara underbart. Tack för telefonsamtalet på min "Högtidsdag". Liselott flög till Spanien tidigt i dag. Här hemma har det varit riktigt busväder med regn och blåst så vi byter gärna med er.

Ha det så gott med hälsningar från oss båda.

2010-08-25 @ 11:23:23
URL: http://koiz.blogg.se/
Postat av: Anni och Martin

Vi kan bara säga att vi är avundsjuka på er som får åka tillbaka till NZ, men för oss är det ju inte bara att ta en weekend på NZ liksom... Förstår att ni trivs och har det bra, men vi saknar er ändå!

Många kramar från oss

2010-08-26 @ 09:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0