Finklädda

Här var vi finklädda och redo för fredagens middag!

 

Kvällen var helt okej men inte mycket mer. Det var prisutdelningar för olika byggnader, som väntat inte var superintressant för en annan och tyvärr var maten ingen höjdare heller. Men helt ok kväll=)

I helgen har vi spelat fotbollsmatch båda dagarna, varav en dag utomhus. På torsdagar spelar vi alltid inomhus så det var riktigt kul att spela ute igår. I lördags hängde vi med grannarna och tittade på en lägenhet, våra kontrakt går ut om en månad och vi velar fram och tillbaka om vi ska stanna kvar. Läget är jättebra och vi trivs i byggnaden, men ligger ju vid en stor väg så trafiken är något störande.. Det slutade iaf med att grannarna tog lägenheten vi var och tittade på. Den var jättefin, i ett lugnare område ca 20 minuters promenad härifrån. Tråkigt att de ska flytta nu när vi börjat lära känna dem och umgåtts mer. Vi får se hur det blir för oss. 

Efter matchen i lördags åkte vi till en av Brisbanes förorter och hälsade på Andrew och Mel som nyss köpt hus. De var i full fart med renovering och målande men tog en paus för en barbeque med oss. På vägen hem testade jag att köra bilen för första gången och det gick bra men kändes självklart ovant. Några gånger försökte jag växla med högerhanden, men slog då i den i dörren istället=) När man är totalt fokuserad på det man gör går det bra, men när man gör något utan att tänka blir det fel. Det krävs lite övning som med allt annat! 

Ni har säkert hört på nyheterna att det var val här i helgen. Det har varit mycket uppståndelse och diskussioner senaste veckorna, men vi är inte insatta och har ingen behörighet att rösta. Det är lag för alla medborgare att de måste rösta, annars blir de bötfällda. Det är väldigt jämnt mellan två partier, Julia Gillards och Tony Abbotts så vi får se vad som händer. En annorlunda och omogen grej som vi har reagerat på i diskussioner och marknadsföring är att istället för att prata om egna styrkor så pratar de om motståndares svagheter och framförallt snackar skit om varandra. Ibland kan man tro att valet handlar om tonåringar och inte vuxna..

 


Vem blir nästa premiärminister?


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vilket tjusigt par=)!

2010-08-23 @ 18:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0