Möte med Australiens giftigaste orm..!

Igår tog vi bussen till Brisbane Forest Park, ett skogsområde ca 15 minuter från stan och där mötte vi första ormen sen vi kom hit (och förhoppningsvis sista)! Det var en liten orm som ni kan se, men lika farlig för det. När vi kom tillbaka till startpunkten såg vi att vi missat en varningsskylt angående ormarna.. väldigt slarvigt av oss! Detta är en brown snake som är väldigt giftig.. Promenaden var väldigt härlig, det var riktigt skönt att komma ut i skogen igen. När vi kom hem igen hade vi en BBQ med grannarna. Det har nästan varit sommarvärme i helgen, upp till 27 grader! Varma vinterdagar!=)



Det blev ingen bil i helgen, här lånar man pengar på bilen och när den säljs följer lånet med om det inte klarats upp innan. Killen vi ska köpa av hade tydligen inte fixat med sitt lån än så vi får vänta tills det är klart. Idag ska lägenheten pestbesprutas och det görs varje år för att inte riskera att vi invaderas av kackerlackor, myror eller spindlar.. Generellt så är det lugnt när man bor i lägenhet men värre i hus och det gäller alla sorters djur, så vi lär hålla oss till lägenhet!

 


Kommentarer
Postat av: sarah

wohow shit! ju mindre desto giftigare är det inte så? usch. Intressant att ni måste bespruta lägenheten för att inte få in massa giftiga kryp. Farliga men härliga Australien :)

2010-08-02 @ 16:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0