Kängurukött är mumsigt!

Vi blev verkligen glatt överraskade av känguruköttet igår, det smakade jättegott! Svårt att beskriva smaken men påminner om viltkött och helt enkelt riktigt gott =) Det var en härlig grillning, det är väldigt trevligt att det finns massa grillar utsatta längs floden och i parker till allmänhetens förfogande.  De är gratis och i väldigt bra skick för att vara så, tror de blir rengjorda varje morgon av kommunsarbetare. Men generellt sett så tar man bra hand om saker och naturen här, inte mycket nedskräpning och inte heller någon skadegörelse.

Idag är det tisdag = Bargain Tuesday på biograferna här, vilket innebär att det är nedsatt pris. Ikväll ska vi sen en australiensisk film som har med ANZAC day att göra (helgdagen som firades i helgen). Filmen är baserad på en sann historia om civila män som blev inkallade till första världskriget. Det kostar ca 40 sek att gå på bio på tisdagar, ett väldigt bra pris må jag säga!=)

Nu sitter jag och läser om svensk grammatik, jag ska nämligen träffa Monica imorgon som vill lära sig svenska. Allt är så självklart för en själv så det blir svårt när man ska förklara anledningen till varför vi pratar på ett visst sätt eller en viss ordning. Det var ju inte igår som man läste grammatik direkt så en uppfräschning behövdes verkligen!

Underbart vacker skymning!


Kommentarer
Postat av: jerd.palmqvist

"Fröken" jag undrar vad dricker man till känguruköttet? Vin,öl,cola eller vatten?Det kanske finns fler alternativ..

Ikväll är Roland på speedway det är första tävlingen och regnet hänger i luften som vanligt.

Kramar Jerd

2010-04-27 @ 19:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0