Äntligen bilder på lägenheten!

Nu kan ni äntligen få en uppfattning om hur vår lägenhet ser ut! Det går att klicka på bilderna för att få dem större. De två nedersta bilderna är utsikten från balkongen mot stan, dag och kväll. Eftersom balkongen är så stor så har vi utsikt mot stan också, även om den mesta utsikten är mot andra byggnader. Som ni ser är nästan alla väggar senapsgula.. intressant färg kan man säga.. de ska målas om men det har vi ju ingen aning om när det blir eller om vi är kvar då. 

Helgen har varit väldigt bra, både jag och Oskar hade en lyckad fredagskväll och var därmed lite sega igår=) Jag var på en restaurang där vi satt på golvet och åt i ett bås som avskiljdes från de andra båsen med draperier, eller fördragna gardiner. Väldigt annorluna var det iaf! Efter det blev det några drinkar på en bar. Det ovana här (och lite obehagligt) är att alkoholgränsen för när man får köra bil är 0,5 promille (hemma har vi ju 0,2). Så här kan de dricka 2 glas vin eller 3 öl och sen köra... Väldigt ovant för en svensk som är van vid nolltolerans och lite obehagligt som sagt. 

Grillningen igår var kanon. Vi var i Oskars jobbarkompis hus, ca 30 min utanför Brisbane. De hade tre barn, en STOR hundvalp, en fågel och en ödla så det var fullt hus kan man säga! =) Vi satt ute på deras veranda till nästan midnatt. Kvällarna är verkligen underbara här!

Idag har vi promenerat runt lite i området och hittat några trevliga restauranger, fruktaffär och lite annat som är bra att ha. Det är varmt ca 30 grader så vi har legat en stund vid poolen också. Nu blir det glass på balkongen =) Vi läste att det ska bli upp mot 14 grader hemma i veckan, härligt att våren äntligen kommit!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ser finfint ut d där! Längtar så till sommaren varje gång man kikar in på din blogg =). Ha det bra! Nu ska vi ut på en joggingtur i solen/ kram!

2010-04-11 @ 09:01:17
Postat av: jerd.palmqvist

När kan vi komma? Det är en jättefin lägenhet ni har o vilken utsikt.Får man inte svindel när man tittar ner?

Idag skiner solen men det blåser kallt.

Vi hörs...Jerd Roland Tisse

2010-04-11 @ 10:17:33
Postat av: Rickard Lindén

Sweeet! Ser ut som ett hotell fast mysigare :D Riktigt schysst! Utsikter är ju det bästa som finns, den där balkongen kan man nog sitta på i evigheter :)



Nej nu är kameran laddad, nu blir det långpromenad i solen. 14grader och lite blåst, nästan premär för shorts då :)

2010-04-11 @ 12:44:08
Postat av: challan

Hej vilken jättefin o storlägenhet ni har fått tag i! ser jättehärligt ut, hur länge har ni kontrakt på den? har försökt messa dig på det nya numret också, men inte fått något svar:(



hoppas allt e bra iaf!

PUSS puss

2010-04-13 @ 13:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Brisbane

Göteborg

RSS 2.0